ArabicLib
Dictionary
Translator
Tests
Phrasebook
Lexicon
Articles
About Project
Contacts
Terms of Use
Confidentiality
Dictionary
Translator
Tests
Phrasebook
Lexicon
ENGLISH
▼
இஸ்லாம் / Islam - Lexicon
அல்லாஹ்
Allah
குர்ஆன்
Quran
நபி
Prophet
மசூதி
Mosque
பிரார்த்தனை
Prayer
ரமலான்
Ramadan
இஸ்லாம்
Islam
ஹதீஸ்
Hadith
ஹிஜாப்
Hijab
சலா
Salah
ஜகாத்
Zakat
உம்மத்
Ummah
ஷரியா
Sharia
ஹலால்
Halal
ஹஜ்
Hajj
சன்னி
Sunni
ஷியா
Shia
கலீஃப்
Caliph
இமாம்
Imam
துவா
Dua
உண்ணாவிரதம்
Fasting
மெக்கா
Mecca
மதீனா
Medina
ஜிஹாத்
Jihad
அகிதா
Aqidah
தஸ்பிஹ்
Tasbih
ஃபத்வா
Fatwa
சுன்னா
Sunnah
இப்தார்
Iftar
ஈத்
Eid
இஸ்லாமிய
Islamic
தவ்ஹீத்
Tawhid
முல்லா
Mullah
கிப்லா
Qibla
ஜம்ஸம்
Zamzam
உம்ரா
Umrah
முயெசின்
Muezzin
ஹிஜ்ரா
Hijra
காஃபிர்
Kafir
நிக்கா
Nikkah
ஜன்னா
Jannah
ஷிர்க்
Shirk
ரக்காஹ்
Raka'ah
வுடு
Wudu
மதரசா
Madrasa
சதகா
Sadaqah
அஸான்
Azaan
தசாவ்வுஃப்
Tasawwuf
சூஃபித்துவம்
Sufism
இமான்
Imaan